I betraktarens öga- Susan Casserfelt

Betyg 4.1
11h 35min
326 Sidor
Höga Kusten-serien
bookCoverFor

Beskrivning

En död kvinna hittas vid Örnsköldsvik konsthall och den pensionerade kriminalinspektören Christian Modig rings in mitt under surströmmingspremiären.

Märkliga sammanträffanden tyder på att den döda kvinnan har kopplingar till den världskända konstnären Zeta, mystiskt försvunnen sedan två år. Samtidigt förbereds en stor retrospektiv utställning av hennes verk på konsthallen, trots att den excentriska Zeta fortfarande saknas.
Istället för en snabb lösning på fallet verkar allt bara trassla till sig och Modig saknar sin forna kollega Kajsa Nordin, på solsemester i Spanien med sin flickvän Sam.
Så från ingenstans dyker Zeta upp i Florens, Italien, tillsammans med en ung älskare. Samtidigt får Modig ett samtal från en hysteriskt gråtande Sam, som berättar att Kajsa har hamnat i trubbel med den spanska ordningsmakten.

"I betraktarens öga" är en fartfylld tredje fristående del av Susan Casserfelt i Höga Kusten-serien om konstnären Zeta och poliserna Kajsa Nordin och Christian Modig.
Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
11h 35min
Sidor e-bok:
326
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-04-23
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789175238029
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789175238920

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av I betraktarens öga - Ljudbok, E-bok

Ganska förväntad händelseutveckling, detta såg jag skulle hända redan efter de två första böckerna skulle hända men det är bra ändå tycker jag, tar en paus nu men återkommer noga med 4:an snart

Alf Bäckström

😍

Marie

Mycket bra. Gillar att man får veta mycket om karaktärerna

Helena

Väldigt bra och spännande

Eva

Bra!

Camilla

En jätte bra och spännande bok

Sanna

Bra!

Carina

Kan tycka att slutet var en besvikelse. Händelseförloppet är inte trovärdigt och synd att vaska en bra karaktär.

Ida

Super bra uppläst som alltid av Katarina!! Människor och poliser gestaltas klockrent lagomt sammansatt å avvägt med lagom mycket kring deras person och lagom mycket i själva arbetet, vilket ju är det som historien byggs på. Men... Utan att spoila så häpnade jag över den smått löjje - väckande beskrivning av hur poliserna i denna historia agerar i riktigt skarpt läge liksom. Om någon är hotad till livet men instängd av en förmodad mördare, ja då står dom ju knappast ock dividerar om hur å vad som ska göras, man provar väl inte ringa offret och tänker att kanske hen svarar ändå och bara leker kurragömma därinne el så. Ungefär på den nivån kändes den ibland.. Alltså om någon kan DÖ så vill det ju till lite action... Man känner typ Åååh, men herregud sluta fjanta er, fatta allvaret och slå in dörren typ..!! Men, jag hade överseende med detta för boken var bra ändå! Lite nyfiken på om det finns någon "verklig" Zeta, isf måste det vara en mkt speciell person =) =)

Maria

Bra

Bra

Ola

Mm

Hade hoppats slippa Zeta i denna del, hoppas det framöver också

Johan