I det fördolda- Sverre Syvertsen, Jan-Sverre Syvertsen

Betyg 3.6
8h 37min
264 Sidor
Lisa Lunde och Sander Mørk
bookCoverFor

Beskrivning

På ett hotellrum i Reykjavik hittas den norske ambassadören död. Naken och fastbunden i en stol, men en påse av silke över huvudet. Saken känns ganska klar – en sexlek som gick fel. UD i Norge tystar snabbt ner händelsen för att hålla medierna borta. Men vissa detaljer får polisen att misstänka att det trots allt handlar om mord. Den enda ledtråd man har är att kvinnan som checkade in tillsammans med ambassadören talade norska.
När sedan även ambassadören i Wien hittas död råder inte längre några tvivel. Också här vittnar hotellpersonalen om att ambassadörens vackra sällskap var norsktalande. Det verkar röra sig om en kvinna som är ute efter en personlig vendetta. Frågan alla ställer sig är varför.
Polisinspektör Lisa Lunde vänder sig till psykologen Sander Mørk för att få råd. Hans sakkunskaper har tidigare varit till hjälp i utredningar och nu börjar läget bli desperat. Man fruktar att mördaren ska slå till igen och söker febrilt i männens bakgrund efter ledtrådar. Medan teorierna bara verkar bli allt fler befinner sig hämnaren till slut betydligt närmare än någon av dem kan ana…
I det fördolda är Jan-Sverre Syvertsens andra kriminalroman om polisen Lisa Lunde och psykologen Sander Mørk.
Uppläsare:
Översättare:
Per Olaisen
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
8h 37min
Sidor e-bok:
264
Språk:
Svenska
Utgiven:
2009-03-07
Förlag ljudbok:
Piratförlaget
ISBN ljudbok:
9789164231819
Förlag e-bok:
Piratförlaget
ISBN e-bok:
9789164241177