I familjens famn

I familjens famn

Beskrivning av boken

Miniserie: Sullivans Crossing (3)

Böckerna bakom Netflix-succén! Följ med till Sullivan’s Crossing.

Efter många år i det militära står Dakota Jones vid ett vägskäl i livet. För att rensa huvudet inför nästa äventyr åker han till Sullivan’s Crossing, där två av hans syskon slagit sig ner och verkar trivas. Han dras genast till de jordnära invånarna och den till synes enkla livsstilen. Men Dakota är helt oförberedd på hur snabbt saker och ting blir komplicerade. Som nykomling är han det givna samtalsämnet – speciellt för traktens kvinnliga singlar – och till en början njuter han av uppmärksamheten. Själv är han bara attraherad av en enda kvinna, som inte är intresserad av honom.

När syskonen Jones samlas för ett familjebröllop är det första gången de alla träffas igen som vuxna. Medan de kämpar för att acceptera varandras fel och brister testas både kärlek och familjeband.

I familjens famn är den tredje delen i serien Sullivan’s Crossing – en varm och humoristisk berättelse där Colorado visar sig från sin allra vackraste sida.

Robyn Carr skriver feelgood och flera av hennes böcker har legat etta på New York Times topplista. Även hennes serie Virgin River finns som ljudböcker och TV-serie på Netflix.

Författare.Robyn Carr

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av I familjens famn