I karantän med läraren - erotisk novell
      
Dela boken    
”Långsamt lutar jag mig ännu mer framåt och lägger ena handen på Klaus håriga, fasta lårmuskel. Han stönar. Jag halkar uppåt tills jag når den stenhårda kuken.”
I begynnelsen av Corona-virusets framfart är nittonåriga Mireille på skolresa i London. Än så länge finns det bara ett fåtal konstaterade fall, och få anar den kris som snart ska bryta ut. Mireilles tankar upptas hur som helst inte av viruset. Hon är alltför upptagen av att tråna efter matteläraren, Klaus.
En kväll går hon över till Klaus hotellrum med förevändningen att diskutera sitt slutbetyg. Men föga anar hon då att det inom kort kommer råda fullständig karantän på hotellet – alla måste stanna i det rum som de just då befinner sig i. Och det betyder att Mireille och Klaus ska tillbringa natten tillsammans, ensamma, i hans hotellrum.
Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.
Visa mer