I lagens limo- Michael Connelly

Betyg 4.1
15h 30min
Mickey Haller
bookCoverFor

Beskrivning

Bokserie: Mickey Haller (del 1)
"Ingen klient inger större fruktan än den oskyldige" - så låter mottot till denna nya överraskande kriminalroman av Michael Connelly. Denna gång med en försvarsadvokat i huvudrollen.

Michael Haller är en så kallad Lincoln Lawyer - han har kontoret på fickan, eller rättare sagt där han råkar befinna sig: i sin bil, en Lincoln av rymlig sedanmodell. Han har ett par stycken, och en chaufför, en av alla de på samhällets botten som han försvarat, och som nu betalar av sin skuld. Mickey Haller är ständigt på jakt efter nya lukrativa uppdrag för att ha råd med huset med utsikt över Los Angeles.

Så äntligen kommer jobbet han har väntat på: en rik klient som råkat riktigt i klistret, anklagad för våldtäkts- och mordförsök. Haller ser ut att kunna kvittera ut en stor summa pengar när rättegången är över. Han behöver bara bevisa att den anklagade är oskyldig. Det är han bra på, men det här fallet leder honom in på allt farligare vägar, och rättvisans pris stiger ju närmare han kommer juryns avgörande: skyldig eller icke skyldig!

Michael Connelly har återigen vidgat sina gränser och skriver nu om en ny hjälte. Och han gör det lysande. Kritiker och publik jublar och Michael ligger på första plats på New York Times bästsäljarlista!
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Eva Larsson
Format:
Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
15h 30min
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-06-13
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789173134293

© Norstedts (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av I lagens limo - Ljudbok

Bra bok

Klas

Bra bok

Per-Arne

Magnus Roosman är fantastik! Han läser så bra så man blir trollbunden :)

Anne