I nödens stund- Jeffrey Archer

Betyg 4.1
13h 19min
384 Sidor
Cliftonkrönikan
bookCoverFor

Beskrivning

Chock och förödande konsekvenser väntar Harry och Emma Clifton, sir Giles Barrington och Lady Virginia när ett självmordsbrev läses upp i rätten. Samtidigt finns det gott om andra saker för samtliga inblandade att oroa sig över. Lady Virginias dåliga finanser ser ut att vara bortom all räddning - ända tills en intet ont anande amerikan dyker upp. Kan han vara svaret på alla hennes problem?
Harry är fast besluten att befria en författarkollega från Sovjetunionens fruktansvärda gulager, och Giles står inför ett dilemma som är helt avgörande för hans framtid och fortsatta karriär. Ska han överge politiken och rädda sin älskade Karin, som just nu befinner sig på andra sidan järnridån? Och hur stor är risken att hon egentligen är en spion?

"I nödens stund" är den spännande näst sista delen i Cliftonkrönikan av Jeffrey Archer.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ann Margret Forsström
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

6

Tid ljudbok:
13h 19min
Sidor e-bok:
384
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-28
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726467048
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726466461

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)