I ondskans spår- Peter Robinson

Betyg 4.1
19h 13min
508 Sidor
Alan Banks
bookCoverFor

Beskrivning

När Yorkshirepolisen kallas till vad som förefaller vara ett vanligt familjegräl på The Hill 35 möts man av en chockerande syn. Den unga Lucy Payne har blivit svårt misshandlad och hennes make Terence är döende, men värst av allt är den upptäckt som görs i husets mörka och fuktiga källare ...

Överkommissarie Alan Banks och hans kollegor har under lång tid lett spaningarna efter Kameleonten, en seriemördare som misstänks ligga bakom flera unga kvinnors försvinnande. Nu tyder allting på att polisen har funnit rätt man, men avslöjandet visar sig bara vara början på ett fall som döljer fruktansvärda hemligheter.

I ondskans spår är del 12 i serien om överkommissarie Alan Banks, en spännande kriminalroman av författaren till En ovanligt torr sommar.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
K. G. FredrikssonL. Fredriksson
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

12

Tid ljudbok:
19h 13min
Sidor e-bok:
508
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-07-31
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789178273553
Förlag e-bok:
Minotaur
ISBN e-bok:
9789187645136

Vad andra tycker

Recensioner av I ondskans spår - E-bok, Ljudbok

Bra

Anna

Bra 🙂🙂🙂

Katrin

Bra bok

En bra Alan Banks-historia. Lite knepig start, tog ett tag innan hag fattade hur inledningen hängde ihop med storyn. En del felläsningar som inte klippts bort och volymskillnader i vissa partier drar ner betyget för inläsningen. Annars är Bolme en av mina favorit-inläsare!

Stina