I sommar blir det nog bättre- Sisko Savonlahti

Betyg 3
6h 32min
208 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Det är snart sommar, och på en balkong i Helsingfors ligger en kvinna i trettioårsåldern. Hon måste komma över sitt ex, skaffa ett jobb, sätta igång den där spiralen av positivt tänkande som alla pratar om.

Hon arbetar som frilansjournalist, men befinner sig i en yrkesmässig återvändsgränd. Utan egen familj har hon inte mycket att erbjuda familjesidorna, hon är inte längre strax över tjugo och förstår sig inte på unga. Hon har dessutom redan använt sitt "äldre som ger råd till yngre"-kort: hon har skrivit om hur man får bättre självförtroende, hur man slutar att leva på sina föräldrar och hur man låter bli att bevaka antalet följare på Instagram. Råd som hon själv borde ta till sig av.

Men vad ska hon göra? Borde hon lyssna till andras förväntningar eller göra det hon själv vill? Och vad är det egentligen hon vill?

I sommar blir det nog bättre är en försiktigt hoppfull, men inte överdrivet optimistisk, autofiktiv roman om en kvinna som hellre äter chips och dipp, drömmer om sitt ex och vattnar blommorna, än tar tag i sitt liv.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Marjut Hökfelt
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
6h 32min
Sidor e-bok:
208
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-04-23
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113101583
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113101576

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)