ibland ser jag ingen mening för alla ord

ibland ser jag ingen mening för alla ord

Beskrivning av boken

I denna Tomas Karlssons andra diktsamling rör han sig mellan fem teman - kärlek, ångest, död, humor och livsåskådning.

Som en röd tråd genom allt går ett ifrågasättande och en stundtals rakbladsvass kritik av vårt västerländska samhälle och vårt trampande i hamsterhjulen, som snurrar allt snabbare. Tomas lyfter fram och försöker öppna våra ögon för hur dåligt vi passar in i det urbana informationssamhälle vi har skapat åt oss.

Går det att sakta farten och till och med stanna upp för ett ögonblick och känna efter hur vi mår? Går det att se sig omkring och byta riktning, att slå in på en annan väg eller att till och med gå dit ingen annan människa tidigare gått? Och vad är det egentligen som är levnadsstandard, lycka och livskvalitet?

Tomas Karlsson (1963) är musiker, kompositör/ låtskrivare, poet och författare.

Han gav 2018 ut diktsamlingen Kokelimoj och 2019 kom hans novell/ kortroman Strumpdockor är vi allihopa.
ibland ser jag ingen mening för alla ord är hans andra diktsamling och hans tredje bok.

Hans första skiva med egenkomponerad musik Zen Guitar Songs kom ut 2015 och snart kommer hans andra skiva. Hans musik finns på Spotify och de flesta andra strömningstjänster på hans namn Tomas Karlsson.

Utöver litteratur och musik hör till hans intressen katter, visuell konst, naturen och havet, långa promenader, att tillbringa tid på stugan, film och TV-serier, god mat, vin, té, att gå på skattjakt på loppisar m.m

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av ibland ser jag ingen mening för alla ord

För få betyg just nu