Ingen du älskar kan dö- Anna Platt

Betyg 3.7
8h 20min
265 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag vet inte om jag någonsin sett det så skicklig genomfört som i spänningsdebuterande Anna Platts Ingen du älskar kan dö. Har aldrig tidigare nominerat någon bok till årets spänningsdebut innan året ens har börjat, men den här känns redan given på den listan." - Bloggen Kapprakt

Lena har lämnat ett trasigt äktenskap för att uppfylla sin dröm om att öppna ett pensionat på Mallorca. Men i en grop på hennes nya tomt hittas en död man. Renoveringen stannar av och Lena dras in i sökandet efter mannens identitet.

I Stockholm inleder Bianca en passionerad affär med sin gifta chef, samtidigt som hon tampas med saknaden efter sin bror som försvann spårlöst fyra år tidigare.

Och i Sligo på Irland upptäcker Shane att den man som han har trott var hans pappa inte är det. Så vem är då hans biologiske far?

Efter den kritikerhyllade debuten Vi faller återkommer Anna Platt med ett intrikat romanbygge om tre människor vars öden vävs samman av ett brott. Anna Platt är verksam som manusförfattare och har arbetat med tv-serier som Det som göms i snö, Knutby, Huss och Partisan. Hon tillbringade sina första år i USA men flyttade till Linköping med sin familj när hon var åtta år gammal. Hon har även bott på Irland och Mallorca. Idag lever hon i Stockholm.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

8h 20min

Sidor e-bok:

265

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-01-13

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180064521

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180064514

Vad andra tycker

Recensioner av Ingen du älskar kan dö - Ljudbok, E-bok

Lyssnarvänlig. Uppläsningen kändes något oengagerad.

Jutta

Bra bok 👍🏻

Lisa

Mycket bra, lite annorlunda. Skulle önskat en något mer engagerad uppläsare

Ingegerd

Helt ok, liten twist

Eva Wiola

Jag vet inte om jag är ovanligt trött men hade lite svårt att hålla fokus. Tyckte handlingen blev rörig. Hade förväntat mig mer.

Samantha

Spännande intrig. Olika livsöden som vävs samman på oväntade sätt.

Carolin

Helt ok, lite naiv ibland.

Ingalill

Orkar inte höra klart

E** M********

Innehållsrik bok med tankeväckande budskap. Välskriven och välkomponerad historia. Driv i berättelsen och jag ville helst inte sluta lyssna.

Ann-Christin

Bra feelgood bok rekommenderas lite spänning, mkt bra uppläst

Yvonne

Ingen vidare historia, platt och tråkig.

Jeanette

Underhållande historia.

Christina

Spännande! Rekommenderas!

Helen

En utav de absolut SÄMSTA och mest PINSAMMA böcker jag läst/hört. Hur har detta dravel kunnat ges ut? Jag lyssnade klart endast i humorsyfte så jag gick skratta åt pinsamheterna. Hur har denna bok kunnat få så höga betyg?! Till på köpet är boken inläst av extremt tråkiga Ellen Jelinek. UNDVIK denna bok!

Hedvig

En väldigt bra bok värd att lyssna på.

Irene