Ingen du älskar kan dö

- Anna Platt

Betyg 3.7
8h 20min
265 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

NOMINERAD TILL ÅRETS BOK 2023

"Jag vet inte om jag någonsin sett det så skicklig genomfört som i spänningsdebuterande Anna Platts Ingen du älskar kan dö. Har aldrig tidigare nominerat någon bok till årets spänningsdebut innan året ens har börjat, men den här känns redan given på den listan." - Bloggen Kapprakt

Lena har lämnat ett trasigt äktenskap för att uppfylla sin dröm om att öppna ett pensionat på Mallorca. Men i en grop på hennes nya tomt hittas en död man. Renoveringen stannar av och Lena dras in i sökandet efter mannens identitet.

I Stockholm inleder Bianca en passionerad affär med sin gifta chef, samtidigt som hon tampas med saknaden efter sin bror som försvann spårlöst fyra år tidigare.

Och i Sligo på Irland upptäcker Shane att den man som han har trott var hans pappa inte är det. Så vem är då hans biologiske far?

Efter den kritikerhyllade debuten Vi faller återkommer Anna Platt med ett intrikat romanbygge om tre människor vars öden vävs samman av ett brott. Anna Platt är verksam som manusförfattare och har arbetat med tv-serier som Det som göms i snö, Knutby, Huss och Partisan. Hon tillbringade sina första år i USA men flyttade till Linköping med sin familj när hon var åtta år gammal. Hon har även bott på Irland och Mallorca. Idag lever hon i Stockholm.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

8h 20min

Sidor e-bok:

265

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-01-13

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180064521

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180064514

Vad andra tycker

Recensioner av Ingen du älskar kan dö - Ljudbok, E-bok

Mja… mjooodå

Lisa

Tyckte den var tillrättalagd och banal först, men sen hur spännande som helst!

Kristina

Vilken spännande historia om 3 personers liv och sammanflätade historia. Vad lite som kan göra att ens liv får en helt ny riktning. Väldigt bra och spännande skrivit!

Josefin

Klurig bok och mycket bra. Och bra uppläst oxå.

Mattias