Ingen ska skonas- Johan Brännström

Betyg 4.1
11h 13min
384 Sidor
Mikaela Sköld
bookCoverFor

Beskrivning

Ett bostadshus fullt av döda hyresgäster.

Det blir den chockerande starten för Mikaela Sköld på sitt nya jobb som handläggare på polisens underrättelsetjänst efter att hon sagt upp sig från sin tjänst som reporter på Nyhetsbyrån.

Först tyder spåren på att det är ett brutalt gängrelaterat dåd och polisen tar upp jakten på en kriminell tonåring som setts lämna huset. Men när vittnen säger sig ha sett mördaren bära oxmask och mystiska tecken skrivna i blod upptäcks i bostadshuset för det utredningen in i en annan riktning.

Samtidigt känner sig Mikaela vilsen och ifrågasätter sin identitet när hennes nya arbete visar sig vara en plats med dubbelspel där ingen går att lita på. Men även privat dras hon in i en självdestruktiv spiral med dåliga relationer.

Det gör även dottern Vanja som nu är femton år och går sista veckorna i nian. Hon har träffat en pojkvän, men han behandlar henne dåligt. Och när hennes kompis Sofie börjar köpa droger från ett kriminellt gäng dras de snabbt ini ett allt farligare spel.

Ingen ska skonas är en oupphörligt spännande thriller där jakten på den skoningslöse massmördaren ständigt tar nya vändningar.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
11h 13min
Sidor e-bok:
384
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-05-25
Förlag ljudbok:
Ordfront
ISBN ljudbok:
9789179456856
Förlag e-bok:
Ordfront
ISBN e-bok:
9789179450519

© Ordfront (Ljudbok)

© Ordfront (E-bok)