Ingenting är gratis / Höjden av lycka

Ingenting är gratis / Höjden av lycka

Beskrivning av boken

Ingenting är gratis

Familjen Kincaid är van att betala för tjänster och gentjänster. Ingenting är gratis. Det är något som Rand Kincaid och hans syskon får erfara när de håller på att förlora familjeföretaget. Allt hänger på om Tara Anthony accepterar att återvända till Kincaid Cruise Lines – för en mycket väl tilltagen summa pengar. Men Tara är inte till salu, istället vill hon ha precis det som inte kan köpas för pengar. Kärlek. Tillit. Närhet. Exakt det som Rand inte vill – eller kan – ge henne. Men han är beredd att göra vissa eftergifter, sedan får tiden utvisa vad som händer …

Höjden av lycka

Enligt flygbolagsmagnaten Jackson King går affärer alltid före kärlek. Och barn är något han uppskattar på avstånd. Men det var innan mötet med den vackra kvinnan som avslöjar att han är pappa till hennes dotter!

Om Casey Davis tror att hon kan berätta en sådan nyhet och sedan bara försvinna, då känner hon inte Jackson. En medlem i familjen King skulle aldrig förneka sitt eget barn. Jackson är fast besluten att ta ansvar för sin dotter … även om det innebär att han måste gifta sig med en kvinna han bara har tillbringat en het natt med.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Ingenting är gratis / Höjden av lycka

För få betyg just nu