Ingenting kan växa i mörker- Lars-Åke "Lynx" Andersson

5h 5min
bookCoverFor

Beskrivning

“Ingenting kan växa i mörker” är en inspirerande bok där Lars-Åke Andersson berättar sin historia om att ta sig ur ett långt liv av missbruk. Trots motgångar, sjukdomar, smärta och sorg har Lars-Åke haft en positiv förtröstan till sitt program och sina strategier. Detta har gjort att han har överlevt och fortfarande är drogfri. Att arbeta med sitt beroende, hitta framkomliga strategier och förhållningssätt har även lett till att Lars-Åke kan hantera sina diagnoser ADHD och PTSD.

Han har en stark tro på att det han gör kan vara till nytta för andra. Genom att skapa möjligheter för sig själv kan han även göra det för andra i samma situation. Med denna bok vill han ge hopp och kraft till dem som lider av ett aktivt beroende eller de som bara behöver känna en positiv vind av förtröstan. Den kan även ge en förståelse och insikt till professionella som verkar inom detta område.

Lars-Åke vill vara en positiv kraft som med sin erfarenhet och berättelse påverkar andra människor i rätt riktning i livet. Genom att driva sitt företag Recovery house AB vill han förverkliga många projekt och idéer. Det är inte vad du har varit som räknas, utan vart du är på väg.

Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
5h 5min
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-21
Förlag ljudbok:
Bookea
ISBN ljudbok:
9789189448711

© Bookea (Ljudbok)