Inkräktaren

- Håkan Östlundh

Betyg 3.9
11h 59min
377 Sidor
Fredrik Broman
bookCoverFor

Beskrivning

På kort tid drabbas Fåröborna Henrik Kjellander, Malin Andersson och deras två små barn av en rad otäcka hot. Uppenbarligen är det någon som vill skada de nyinflyttade, frågan är bara vem.

Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen kan till en början inte utesluta att allt är ett osmakligt skämt, men då hoten trappas upp och parets dotter försvinner skingras alla tvivel. Det här är på allvar. Dessutom är det bara början…

När polisen pressar Henrik kommer en gammal infekterad släkthistoria i dagen. Vad fick honom egentligen att återvända till Gotland efter en framgångsrik internationell karriär som fotograf? Är det verkligen någon på den karga Östersjön som vill skada familjen, eller kommer hoten från annat håll?

För femte gången möter vi här Gotlandspolisen Fredrik Broman i en ovanligt nervkittlande och ruggig historia om svek och mörka hemligheter.

”Sällsynt spännande … Man läser med andan i halsen, och Håkan Östlundh lyfter både språk och intrig långt över deckarens vanliga nivå.”
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

”Det är skarpt läge genom berättelsen och jag tvingas kapitulera ännu en gång – 'Inkräktaren' kryper innanför skinnet och är den klart bästa deckaren i serien.”
Bo Valentinsson, Gotlands Tidningar

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

5

Tid ljudbok:

11h 59min

Sidor e-bok:

377

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2011-04-15

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789186795054

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789143511000

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Inkräktaren - E-bok, Ljudbok

Ganska bra, helt ok story

Alf Bäckström

Otäck bok. Svår att lägga ifrån sig. Oväntad upplösning. Mycket bra

Camilla

Spännande

Kajsa

Tråkig och utdragen.

Christer