Innan morgonen gryr

- Anna Lönnqvist

Betyg 3.9
13h 20min
450 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

Innan morgonen gryr är en gripande kärlekshistoria om en sommar då allt förändrades. Vad vi är beredda att offra för vår familj och om omöjlig, passionerad kärlek. Anna Lönnqvist har än en gång skrivit en varm roman om att hitta sig själv genom någon annan, fylld av romantik och längtan.

Cape Cod 1965: Svenskättlingen Audrey bestämmer sig för att fly förväntningarna från sin familj, och den man hon förväntas gifta sig med, och tar ett jobb på en småbarnskoloni i Stockholms skärgård.

Stockholm 2022: Céline Sarri kämpar med att hitta sin riktning i livet. När hon får reda på att hennes farmor, som hon aldrig har träffat, finns i livet och vill ha kontakt ändras hennes tillvaro. Nu kan hon få svar på frågorna om hennes pappa som hennes mamma aldrig velat prata om. Men Célines sökande efter sitt ursprung river upp gamla sår hos alla inblandade.

Spänningar och begravda familjehemligheter från långt tillbaka sänder svallvågor ända in i nutid. Men kan det vara nödvändigt att göra upp med det förflutna en gång för alla? Kanske är allt faktiskt inte för sent?

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

13h 20min

Sidor e-bok:

450

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-06-09

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113114460

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113114248

Vad andra tycker

Recensioner av Innan morgonen gryr - Ljudbok, E-bok

Inte en av dom bättre böcker jag läst

Louise

Bra skriven bok uppläst, är dock lite långsam ibland.

Maria

Riktigt bra felgoddbok.

Helen

Usch vilken dålig bok!

Ulrica