InnebandyPiraterna 6

Säsong X Juniortrilogin 1

- Sölve Dahlgren

4h 54min
150 Sidor
Innebandypiraterna
bookCoverFor

Beskrivning

Äntligen en ny bok i den mycket populära serien Innebandy­Piraterna. Fem år har gått sedan den femte säsongen och kompisgänget laddar inför sin tionde säsong på Floorball World Tour. Men kommer alla att följa med på resan, eller försvinner ännu fler spelare?

Emil, lagets manager som fått ge upp sin karriär som spelare efter en skada, grubblar över sin framtid. Touren har förändrats och alla vill slå Consuls, laget som samtidigt måste
genomföra en generationsväxling.

Lukas Evergren och hans lagkamrater gör sin sista säsong som junior. Den högsta drömmen för dem är att bli proffs. Allra helst spela med Helsingborg Consuls, med idolerna som Lukas följt sedan han var liten. Men är han redo, fysiskt och mentalt för att mäta sig med världens allra bästa innnebandyspelare?

InnebandyPiraterna har lästs av tusentals av barn och unga, inte minst de som själva spelar innebandy. Författaren och journalisten Sölve Dahlgren har följt innebandyn sedan början av 1990-talet fram till idag, bland annat som sport­journalist. Han har gett ut ett tiotal böcker, både för barn och vuxna, sedan debuten 2009.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

6

Tid ljudbok:

4h 54min

Sidor e-bok:

150

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-04-05

Förlag ljudbok:

Dahlgrens förlag

ISBN ljudbok:

9789186913229

Förlag e-bok:

Dahlgrens förlag

ISBN e-bok:

9789186913083

Vad andra tycker

Recensioner av InnebandyPiraterna 6 - E-bok, Ljudbok

Bra

Rune