Inte mitt problem- Lisa Westerlund

Betyg 3.4
8h 1min
251 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Svaret på vad de flestas problem är var förvånansvärt enkelt. Andra människors existens."

Det eviga mellanbarnet som ingen riktigt bryr sig om. Precis så har hela livet varit för Amalia. Hon har försökt hävda sig genom karriärvalen - först massös, sedan terapeut - utan att hitta rätt. Men i en session med en patient får hon plötsligt sitt livs idé. Varför försöka ändra på sig själv, när det är andra som är problemet? Och tänk om det fanns någonstans att skicka det där problemet som inte själv har vett att söka hjälp?

När Amalias gamla kurskamrat Filippa blir invigd i affärsplanen är hon till en början skeptisk. Att lura folk till en övervakad tvångsbehandling måste ändå ligga längst ut i gråzonens mörkaste kant. Men om det blir den succé som Amalia utlovat så har hon inte råd att låta bli - och snart är fyra intet ont anande personer på väg till den lyxiga spaanläggningen på Gotland, och sitt livs obehagligaste överraskning ...

Lisa Westerlund är en svensk författare och marknadschef från Vallentuna. Hon skrev sin första bok år 2013 och vann året därpå tidningen Mamas stora författartävling.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
8h 1min
Sidor e-bok:
251
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-08-27
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726620009
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726506969

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)