Inte vilken håla som helst: Från Strandvägen till Stallarholmen

- Barbara Kjellström

Betyg 4.2
13h 53min
Trädgårdsgatan
bookCoverFor

Beskrivning

Charlotta Silverstake tvingas lämna lyxlivet på Östermalm och hamnar av en slump på landet. Men hur hon ska ha råd att hyra sekelskiftesvillan och försörja tonåringarna utan inkomst har hon ingen aning om. Till hennes förtjusning visar sig villaträdgården vara en före detta handelsträdgård. Trots igenväxta grönsaksland bestämmer hon sig för att börja odla för att dryga ut den skrala hushållskassan. Omgiven av en skock halvgalna höns och grannar som vägrar prata med varandra träffar hon Robert, ortens veterinär. Men det finns fler som visar intresse för Charlotta och som får henne att omvärdera allt hon stått för. Med oväntat gröna fingrar och oanad förmåga att mäkla fred, stormar Charlotta in och vänder upp och ner på det mesta i byn. Frågan är bara: Är hon verkligen redo för en helt ny livsstil och ett nytt förhållande?

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

13h 53min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-07-06

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789179953614

© Lind & Co (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Inte vilken håla som helst: Från Strandvägen till Stallarholmen - Ljudbok

Trevlig och lättsam bok. Lyssnar gärna på fortsättningen. Stör mig dock på att författaren har valt att böja verbet "lysa" med "lös" och inte "lyste". En petitess, men jag tycker bara att det är snyggare.

Katarina

Bra berättelse som gjorde att man levde sej in i karaktärerna och man såg hur det såg ut i omgivningarna. Det som drog ner boken var uppläsaren som verkade tycka att det var tråkigt att läsa och var otydlig i namnsättningen på Charlotta, många gånger var det Harlotta. Otydligt uttal.

Carina

Mysig👍

Maryanne

Underbar bok 📖 ♥️

Anja