Irrvägar- Cecilia Sahlström

Betyg 3.8
9h 59min
344 Sidor
Rakel Vrede
bookCoverFor

Beskrivning

På sin femtionde födelsedag hamnar Malmöpolisen Rakel Vrede i en situation som hon aldrig kunnat föreställa sig. Just som hon själv befinner sig i området inträffar en explosion vid stadens största kyrka, Sankt Petri. Målet för attentatet är ett möte mellan judar, muslimer och medlemmar ur Svenska kyrkan, och dådet skördar många offer.

Att utredningen kommer ske långt över Rakels huvud förstår hon direkt, men det dröjer inte länge förrän ett mordfall landar på hennes skrivbord. En ung syrisk man har skjutits till döds i en park - och han visar sig snart ha en koppling till den imam som dödats i sprängningen. Kan mordet rentav ha något med explosionen att göra?

Att behöva arbeta tillsammans med andra människor är en utmaning för Rakel. Att tvingas göra det med Säpo i hasorna är ännu värre. Och ju djupare in i utredningen hon kommer, desto säkrare blir hon på att det är något med de två fallen som inte stämmer. Kan Rakel verkligen lita på kollegorna vid säkerhetspolisen? Och kommer någon att tro henne om hon ger sina tvivel till känna?

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
9h 59min
Sidor e-bok:
344
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-08-30
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726924749
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726924732