Isabella

- Isabella Löwengrip, Rebecka Edgren Aldén

Betyg 4
10h 17min
311 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

Redan som tonåring blev Isabella Löwengrip Sveriges största bloggare under namnet Blondinbella. Som tjugoåring drev hon flera stora bolag. Vid 28 års ålder blev hon utsedd till Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. Hon hade då ett tiotal bolag med över 100 miljoner i omsättning och 30 anställda. Hon var på väg att erövra världen när allt kraschade. På bara några månader förlorade hon allt hon byggt upp och hamnade på psykakuten.

Det här är en ärlig och naken berättelse om hur det egentligen var under de framgångsrika åren. Hur det är att vara en människa som byggt upp en bild av sig själv i sociala medier som inte alltid stämmer med verkligheten. Men också ett försök att hitta den riktiga Isabella efter att ha levt som sin persona sedan tonåren.

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

10h 17min

Sidor e-bok:

311

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-11-05

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180062541

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180060455

Vad andra tycker

Recensioner av Isabella - E-bok, Ljudbok

Ärlig bok rakt igenom. Självrannsakande. Väldigt fin läsning!

Hannah

👍🏼

Ida

Intressant och lättläst. Ger en annan bild av Isabella, rekommenderas!

Jessica

Så fruktansvärt att leva på det sättet. Otroligt att du klarat av allt som du gjort. Vilken historia, det hade man aldrig kunnat föreställa sig. All lycka till dig hoppas du får må bra. 🥰 Tycker det var lite svårt att hänga med när det hoppade fram och tillbaka i berättelsen.

Monica