Camino Island- John Grisham

Betyg 3.8
9h 55min
298 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Ett ovärderligt originalmanuskript till F Scott Fitzgeralds Den store Gatsby stjäls från ett bibliotek. Tjuvarna fångas men manuset tycks spårlöst försvunnet och ett företag anlitas för att försöka ta reda på vart manuset kan ha tagit vägen.

Bruce Cable äger en populär bokhandel på Camino Island i Florida. Rykten säger att han i sin källare har en skattkammare av oväntat slag: mängder med manus och exklusiva böcker.

Den inte så framgångsrika författaren Mercer Mann får i uppdrag att infiltrera bokhandeln. Hon har skrivkramp och tvivlar på sin talang som författare, dessutom är hon pank. Mercer lovas en rundlig ersättning om hon kan ta reda på vad Bruce Cable har i sin källare. Uppdraget går inte alls som planerat - Mercer dras snabbt in i Bruces förtrollande värld av litterära samtal och långa överdådiga middagar med både lokala och världskända författare.

Camino Island är en härligt spännande roman om att lyssna till sin inre röst och hålla fast vid det man tror på.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Kjell Waltman
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 55min
Sidor e-bok:
298
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-06-17
Förlag ljudbok:
Albert Bonniers förlag
ISBN ljudbok:
9789100190705
Förlag e-bok:
Albert Bonniers förlag
ISBN e-bok:
9789100174491

Vad andra tycker

Recensioner av Camino Island - E-bok, Ljudbok

Hyfsad story, men uppläsningen stör rytmen

Alf Bäckström

Stolpigt

Jag tycker att uppläsningen är stolpig och försvårar lyssnaren att komma in i boken. Viljan att vara så duktig” uppläsare som möjligt får motsatt effekt. Betoning och dramatisk effekt hamnar fel ofta.

Karin