Haralds mamma

- Johanna Frid

Betyg 3.6
7h 30min
bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2023-08-12

Beskrivning

Svärdotter och svärmor möts på en flygplats. Under ett dygn inväntar de ett försenat plan och alltefter timmarna går blir konfrontationerna mer obönhörliga. Vad händer när man inser att man plötsligt är tre personer i en parrelation?

”Jag var inte tillfångatagen. Jag satt inte gisslan. Jag var inte i helvetet. Det var inte djävulen som slagit sig ner vid mitt bord för ett kort småprat. Djävulen hade bockfot. Djävulen drack inte päronfestis. Haralds mamma var en helt vanlig kvinna som ville träffa sin son efter att han tillbringat sex veckor på ett behandlingshem i norska fjällen. Den stora frågan var varför jag var där och vill träffa hennes son efter att han tillbringat sex veckor på ett behandlingshem i norska fjällen.”

Haralds mamma är Johanna Frids återkomst efter genombrottsromanen Nora eller Brinn Oslo brinn.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

7h 30min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-05-12

Förlag ljudbok:

Albert Bonniers förlag

ISBN ljudbok:

9789100801885

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100184346

Vad andra tycker

Recensioner av Haralds mamma - Ljudbok, E-bok

Otroligt språk men hängde inte riktigt med i hela storyn

Hanna

Uppskattade den mycket! Humor, relationer, vass och ärlig. Tack 🥰

cathrin

Boken är rolig,vass och dräpande: drygt hälften av tiden. Sedan blir den bara hemsk. Så elak och då började jag känna mer med Haralds mamma än med berättarjaget. Jag har ju också läst intervjuer med författaren och hennes intention med boken är tydligen att få tyst på ”68 generationen.” Jag hoppas att hon inte lyckas. Visserligen är det en fiktiv berättelse men jag saknar ändå ngn slags balans i historien. En sak till : svårt att förstå Claudias bindning till Harald. Hoppas att hon flyr från H och hans ”svärmor from hell” Bra uppläsning😀

Ewa Häger

Svamligaste boken jag har tagit mig igenom. Mycket rörig och dyster historia som slutar konstigt. Rekommenderas tyvärr inte.

Rachel