Jag kommer att hitta nyckeln

Betyg 3.3
6h 44min
Nyckelserien
bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2024-02-01

Beskrivning av boken

"Jag kommer att hitta nyckeln" är första delen i en serie pusseldeckare av författarduon bakom Lars Kepler.

Privatdetektiv Julia Stark får ett oväntat besök på kontoret av en man. Han är en av ägarna till ett framgångsrikt familjeföretag. Dagen innan hade de haft bolagsstämma och middag på godset i Västernorrland. På morgonen hittade han ett fotografi i sin telefon på en bunden, blodig man med en säck över huvudet.

På grund av alkoholrelaterad minnesförlust har han ingen aning om var bilden kommer ifrån och vill därför anlita Stark detektivbyrå för att ta reda på om det är han som är förövaren innan polisen kopplas in.

Julia ber sin exman Sidney Mendelson att ta ledigt från Norrmalmspolisen och följa med henne till skogarna. Hon vet att hon kommer att behöva hans hjälp och drömmer samtidigt om att på något sätt vinna tillbaka hans kärlek.

Julia och Sidney tas emot som gäster på det överdådiga godset och börjar leta efter sanningen medan de äter middagar och umgås med alla familjemedlemmar som teoretiskt sett skulle kunna vara iblandade i mordet.

Läsaren ges möjligheten att med sin egen människokännedom, iakttagelseförmåga och sitt logiska tänkande leta efter nyckeln till gåtan tillsammans med Julia Stark.

"Författarna är lysande stilister" Dagens Nyheter

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

6h 44min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-11-01

Förlag ljudbok:

Albert Bonniers förlag

ISBN ljudbok:

9789100802653

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100802172

Vad andra tycker

Recensioner av Jag kommer att hitta nyckeln -
Ljudbok, E-bok

Seg och orkar inte läsa klart, uppläsare gjorde den bara ännu segare

Helena

Här händer det inte mycket inte.. otroligt långsam och seg bok. Uppläsaren hjälper inte direkt till. Väldigt lågmäld och med ett märkligt stackato.

Teddy

Smart och komprimerad deckare. Kul lyssning och bra inläsning

Mattias

Dålig o ointressant.

Sara