Det är min tur nu

Betyg 4.3
10h 17min
302 Sidor
Neshov
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Torunn har tagit över den nedgångna släktgården Neshov utanför Trondheim. Samtidigt som hon fortsätter arbetet med att rusta upp gården blir hon allt mer involverad i farbordern Margidos begravningsbyrå, och de två kommer att stå allt närmare varandra.

I Köpenhamn har hennes andra farbror, Erlend, tagit tjänstledigt från jobbet för att på heltid ägna sig åt att inreda den nya villan i Klampenborg där han, partnern Krumme och de tre barnen flyttat in. Erlend får göra det som han älskar allra mest och livet skulle vara fantastiskt om det inte vore för den nya diet Krumme tvingats till efter sin hjärtinfarkt.

På ålderdomshemmet sitter den gamle Tormod Neshov och plågas av de minnen som sköljer över honom, minnen som kastar ett nytt ljus över relationerna i släktens historia och runt gården Neshov.

Det är min tur nu är den femte boken i succéserien som inleddes med Berlinerpopplarna. En bred, gripande, allvarlig och underhållande familjekrönika om de krafter som sliter oss isär och de band som binder oss samman.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Margareta Järnebrand

Format:

E-bok
Ljudbok

Serie:

Del:

5

Tid ljudbok:

10h 17min

Sidor e-bok:

302

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-08-23

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137502342

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137151960

Vad andra tycker

Recensioner av Det är min tur nu -
E-bok, Ljudbok

👍

Kristina

Bra bokserie och bra uppläsare!

Caroline

G Sköna Maj g

Lena

Alltså!!

Favorit! Vill aldrig sluta lyssna! Bara en bok kvar nu! Vill att det ska komma fler!😃

Désirée