Där jag kommer ifrån- Theodor Lundgren, Dragomir "Gago" Mrsic

Betyg 4.2
9h 21min
286 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Skådespelaren Dragomir ”Gago” Mrsics självbiografi är en naken berättelse om en dramatisk livsresa. Om fattigdom, kriminalitet och om att leva med rädslan som följeslagare, men också om att bryta destruktiva mönster och att hitta ljuspunkter och möjligheter när det är som mörkast. Som liten lämnar Dragomir Jugoslavien tillsammans med sin familj för att söka ett bättre liv i Stockholmsförorten Fittja. Där dras han in i kriminalitet, då ingen annan väg verkar möjlig. Med öppenhet och stor berättarglädje redogör han för en hisnande resa med toppar och dalar – om hur tiden i fängelse efter ett omtalat bankrån blir vändpunkten för honom, och om livet som skådespelare i det absoluta toppskiktet.

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

9h 21min

Sidor e-bok:

286

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-12-20

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137502618

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137158891

Vad andra tycker

Recensioner av Där jag kommer ifrån - E-bok, Ljudbok

Så jävla grymt o starkt

Håkan

Bra gjort

Richard

Fantastiskt bra bok 👍👍

MOGGE

Jättebra bok! Uppläsningen med Gago själv mycket bra

Tomas

Spännande och annorlunda.

Christina

Huvudpersonen och tillika uppläsare påstår sig vara speciell. Det enda han och hans familj gjort är att vara parasiter. De har inte bidragit med vare sig goda gärningar eller skattepengar. Istället har de åsamkat samhället och sina medmänniskor så mycket elände och psykiskt lidande. Att då gång på gång påstå att man är speciell pga. en spådom är hårresande. Att dessutom kalla pengar man skaffat genom rån för sparade pengar visar bara vilket förakt man hyser för andra människor som man kanske har orsakat ett livslångt psykiskt lidande. Jag bestämde mig trots ett växande obehag att lyssna klart på boken trots att min ilska bara växte ju mer denna självgoda människa svamlade om vilken fin, intelligent och varm person han är.

Marita

Wow vilken berättelse du har gjort👍✨❤

Patricia

Intressant

Pernilla

Riktigt bra. Jag lyssnade på förortssnuten då en bekant hade rekommenderat den. När jag hade lyssnat klart så kom denna bok som rekommendation. Av någon anledning så hade jag aldrig lyssnat på denna i vanliga fall, men jag började lyssna och blev helt tagen. Tack för att du delar med dig. Jag håller med dig, man lär sig verkligen av alla, helt oväntat!

Mahbobeh

Ytterst sällan jag ger 5⭐️ Tyckte till en början att uppläsningen var jobbig men den vann i längden

Åsa

Jättebra bok!! Lyssna!

Anna

Grymt bra!!!

Anders

En intressant berättelse om hans liv. Det går att rätta till livet ,jag önskar dig all lycka till i livet. Med vänlig hälsning, Eva Lindblom 🙏♥️

Bernt

10/10 bok och person. Blev riktigt glad när jag såg att den fanns att lyssna på här👌

Stefan

Bra spännande.

Gun-Inger