Morden i Great Diddling- Katarina Bivald

Betyg 3.6
15h 59min
454 Sidor
En Berit Gardner-deckare
bookCoverFor

Beskrivning

En hyllning till Agatha Christie, Morden i Midsomer och alla andra charmiga deckare som förenar engelska pubar, konstiga byoriginal, scones och böcker med ond, bråd död. Den svenska författaren Berit Gardner har dragit sig tillbaka till en stuga i Cornwall för att bota sin skrivkramp. I en nedgången by långt från idylliska kustcaféer och turister hoppas hon finna lugn och ro, men när ett mord sker på en tebjudning med de udda byborna blir det precis tvärtom. Kommissarie Ian Ahmed vid Devon & Cornwall-polisen får ansvaret för utredningen. Han är fast besluten att hitta gärningsmannen innan fler mord sker. Byborna vill däremot utnyttja dådet för att locka dit turister, och Berit Gardner är snart indragen i både byintriger och mordutredning.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

15h 59min

Sidor e-bok:

454

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-05-18

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137503912

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137503363

Vad andra tycker

Recensioner av Morden i Great Diddling - E-bok, Ljudbok

För många karaktärer att hålla reda på. Ok story.

Anna

Ok

Lotta

Kul med en engelsk cosy crime med en svensk huvudperson. Spännande story med ett oväntat slut. Helt i den engelska cosy-crime andan.

Marie

Älskar Bivalds böcker. Uppläsningen var förfärlig och jag orkade inte lyssna klart. Köpte boken i fysisk form och läste den själv.

Jenny

👍

Johanna

Synd att boken tog slut

Kicki

Som en Christie fast utan spänning och intressant handling.

Johan