Käre Edward

Betyg 4
11h 43min
326 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En sommarmorgon lyfter ett flygplan från New York till Los Angeles. Det är 191 passagerare ombord, bland dem en ung kvinna som tar ett graviditetstest på flygplanets toalett, en Wall Street-miljonär som flirtar med flygvärdinnan, en skadad soldat som återvänder från Afghanistan och två föräldrar som flyttar över landet med sina söner. När planet kraschar på ett fält i Colorado är den yngste av dessa pojkar, 12-årige Edward Adler, den enda som överlever.

Edward kämpar för att förstå meningen med sin överlevnad och för att hitta en plats i världen utan sin familj. I det nya hemmet hos mostern och hennes man är den enda trösten vänskapen med flickan i huset bredvid, Shay. Tillsammans gör Edward och Shay en häpnadsväckande upptäckt: gömda i familjens garage finns säckar med brev från släktingar till de andra passagerarna, adresserade till Edward.

Eftersom Edward växer upp i skuggan av barndomens plötsliga tragedi tvingas han konfrontera några av livets mest djupgående frågor: Hur gör vi det mesta av den tid vi får? Och vad betyder det att inte bara överleva, utan att verkligen leva?

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Manne Svensson

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

11h 43min

Sidor e-bok:

326

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-10-08

Förlag ljudbok:

Wahlström & Widstrand

ISBN ljudbok:

9789146237037

Förlag e-bok:

Wahlström & Widstrand

ISBN e-bok:

9789146237341

Vad andra tycker

Recensioner av Käre Edward -
Ljudbok, E-bok

Detta är en bok jag önskar att jag fick lyssna på igen. Den är så otroligt välskriven, har en fantastisk dramaturgi och jag känner alla känslor jag nånsin känt. Nu väntar jag ivrigt på författarens nästa bok.

Maria

Gripande bok. läsvärd

Helen

Ett måste!

Missa inte denna fantastiska bok som berör på djupet!!

Emma