Nödvändigt ont- Maria Adolfsson

Betyg 4.1
10h 13min
Doggerland
bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2023-05-14

Beskrivning

Julen närmar sig när den excentriske konstnären Raymond Osse försvinner hemifrån i vredesmod. Karen Eiken Friis får i uppdrag att hålla kontakt med de anhöriga i avvaktan på att en formell efterlysning kan göras. Uppdraget visar sig påfrestande i flera avseenden, och långsamt börjar hon misstänka att försvinnandet inte varit frivilligt. Samtidigt får Karens syster Helena ett brev som både förbryllar och förskräcker.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

6

Tid ljudbok:

10h 13min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-02-14

Förlag ljudbok:

Wahlström & Widstrand

ISBN ljudbok:

9789146240457

Förlag e-bok:

Wahlström & Widstrand

ISBN e-bok:

9789146240594

Vad andra tycker

Recensioner av Nödvändigt ont - Ljudbok, E-bok

Jag såg väldigt mycket fram emot att höra nästa del, men jag tror att jag i väntan utvecklat mitt lyssnande inom krimromaner och gillar inte denna serie längre. Det är för mycket fokus på vardagligt trams. Och utredningsarbetet är undermåeligt och inte trovärdigt. Kan man helt sonika slå igen sin sovrumsdörr och säga att man ”inte har något att säga” under ett polisförhör? Och insticket om bästa vännen kändes slafsigt igenom hela boken. Det borde utvecklats och tagit större plats eller strukits helt.

Ida

Lll

Monica

mer relationsdrama än spänning, och spänningen är ganska taffligt skriven. Jag tycker inte karaktärerna lyfter men har inte läst något i Dofgerlandserien tidigare. Kanske tycker man bättre om boken då.

Torbjörn

Jättebra

Anette

Lysande!

Claes

Lika bra som de andra böckerna. Väldigt välskriven och med en uppläsare som är kanon

Annika

👍🤩🤩🤩

Ann-Marie

Maria Adolfsson, du skriver fantastiskt bra! Och Angela Kovacs läser perfekt, enligt min mening. Förutom att historien inte bara är en utan flera, spännande och intressanta, så har Maria skapat ett helt land! Vilket arbete! Jag är verkligen imponerad. Har nu lyssnat på alla sex böckerna om Doggerland som hittills kommit ut och inte en enda gång har jag tappat fokus. Tack Angela Kovacs för dina uppläsningar! Och tack Maria Adolfsson för böckerna! Marie

Marie

Så bra!! Efter så många böcker i samma serie utan att göra en besviken,, mycket välskriven. Och vilken cliffhanger, längtar efter nästa bok!

Marie

Carina

Jättespännande och helt makalös uppläsning

Carina

Utmärkt

Tarja

Böckerna om Doggerland blir bara bättre och bättre.

Carin

Bra underhållning

Madeleine

Doggerböckerna blir bättre o bättre. Denna bok rekommenderas.

Brita