Matchhjältar- Mattias Göransson

Betyg 4.5
3h 58min
118 Sidor
Fotbollsserien
bookCoverFor

Beskrivning

Micke är borta på pojklandskamp, en kvalturnering för U17-VM, och Johan kämpar i motvind mot de storvuxna juniorspelarna i IFK. När Micke kommer hem har de det lika tungt, och båda killarna tjurar. Med tiden vänjer sig Johan vid motståndet och spelar regelbundet i det nya laget. Micke hoppar in då och då, och blir surare och surare. Nu blir de båda uttagna till ett landslagsläger. I den avgörande kvalturneringen för U17-VM spelar båda i landslaget.

Vänskapen mellan Micke och Johan, och vad som händer när de "byter plats" som "nummer ett" och "nummer två" i laget, har en central plats. Micke förlorar det lilla övertag han haft gentemot Johan och tar delvis ut sina besvikelser mot kamraten. Mickes pappa, Johnny, tar Johans parti och Micke känner sig dubbelt sviken. Micke har bestämt sig för att göra åtminstone ett mål varannan match i det nya laget, men blir helt låst. Johan har inga resultatmål. Han är bara inställd på att prestera, och jämför med sig själv.

Det här är fortsättningen på "Proffsdrömmar", en fotbollsserie av redaktören för tidskriften "Offside", Mattias Göransson.

Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
3h 58min
Sidor e-bok:
118
Språk:
Svenska
Utgiven:
2007-09-21
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789173480550
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789143501339

© Bonnier Carlsen (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Matchhjältar - Ljudbok, E-bok

Intressant och spännande bok Hade gärna sett en uppföljare

Samuel