Mossvikenfruar - Chansen- Emma Hamberg

Betyg 3.9
8h 33min
249 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Om du var jag (men det är du inte, o lyckliga människa...), men om du var jag, om du levt lyckligt gift (eller ja, nästan helt lyckligt i alla fall) med din fina man i massor av år. Om du älskat honom ända sedan nian. Om du ätit allt från kall ravioli till oxfilé med honom. Om du älskat med honom i allt från studentlyor till nybyggd villa ("älskat" låter väl lite för stort och vackert kanske, legat med låter bättre.) Om du var en medelmåtta som aldrig vågade färga ögonbrynen riktigt svarta eller ha andra mönster än ränder på tröjorna.Om du kanske inte hade så mycket att göra mer än att just vara tillsammans med din man och glädjas med honom när han fått riktigt bra provision från Mossvikens El & Tv. Om du hittade en fotorulle i hans jackficka som visade sig innehålla foton (ja, vad annars?), foton på din älskade i armarna på en annan. Och inte bara i hennes armar förresten.Om du var jag (stackars lilla du i såna fall). Vad skulle du göra då? A. Älska, glömma och förlåta. B. Älska, glömma och förbli evigt bitter. C. Finns det något tredje alternativ?"

Mossvikenfruar: Chansen är en hemsk charmsaga om kvinnan som hittar det tredje alternativet. Eller är det kanske det tredje alternativet som hittar henne? Emma Hambergs debut för vuxna är en roman som intar en plats i ditt hjärta och behåller den.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

8h 33min

Sidor e-bok:

249

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2007-09-21

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173480628

Förlag e-bok:

Bookmark Förlag

ISBN e-bok:

9789187173646

© Bookmark Förlag (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Mossvikenfruar - Chansen - Ljudbok, E-bok

Mycket bra feelgood bok!

Caroline

Uppläsaren läser som en uppläsare för barnböcker. Ingen bok i min smak.

Nina

Rekommenderas varmt

Marie

En sån härlig bok!

Anna

Bra bok, men Emmas nyare är härligare

Anna

Emma Hamberg. Min absoluta favorit när det kommer till författare och uppläsning. Även denna bok är en fullträff för mig.

Susanne

Rolig och känslosam på samma gång.

Eva

Lite irriterande och lite bra.

Lisa

Underbart! Man vill inte att det tar slut!

Annelie

Bäst!

Veronica

Så bra bok! Älskar Emmas sätt att läsa 😊

Pia

Het fantastiskt

Älskar Emma Hambergs böcker. Ett fantastiskt driv i historierna som gör att jag inte kan sluta läsa förrän boken är slut.

Anna-Maria

Härlig

Härlig bok

Ida