Tyskungen

- Camilla Läckberg

Betyg 4.3
15h 59min
533 Sidor
Fjällbacka
bookCoverFor

Beskrivning

Hur mycket vet vi egentligen om våra föräldrar? Vilka hemligheter i det förflutna kan förklara handlingar i nuet? Dessa frågor tvingas Erica brottas med när hon inser att hennes döda mor under andra världskriget umgicks i samma krets som den äldre man som hittas mördad i sitt hem i Fjällbacka. Trots att Erica egentligen borde skriva på sitt nya bokmanus kan hon inte låta bli att gräva djupare i fallet. Och trots att Patrik precis inlett sin pappaledighet dras även han in i utredningen. Erica börjar läsa moderns dagböcker och upptäcker att Elsy varit med om fruktansvärda upplevelser. Dramatiska, sorgliga händelser som förklarar varför hon var oförmögen att knyta an till sina döttrar. Men många frågetecken kvarstår. Vad var det som väcktes till liv när Erica några månader tidigare sökte upp den mördade mannen? Vem eller vilka var beredda att döda för att sanningen om det förflutna inte skulle komma fram?

Författare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

5

Tid ljudbok:

15h 59min

Sidor e-bok:

533

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2007-10-19

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173481205

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137138008

Vad andra tycker

Recensioner av Tyskungen - Ljudbok, E-bok

Otroligt spännande!

Catharina

😊

Ana

Tyvärr ganska långtråkig. Händer inte så mycket kopplat till polisarbete och truecrime. Händer inte så mycket överlag. Denna boken var inte lika spännande som de tidigare. Jag fick lite tvinga mig igenom den då jag lyssnat på alla tidigare böckerna och tyckt om dem. Berättarrösten varierar väldigt mycket i tonläge vilket blev besvärligt om du lyssnar med in-ear hörlurar.

Nicki

Helt ok bok,det som störde mig mäst är att detta är 3 boken i rad där de görs gravöppnin,börjar kännas lite som om författaren har slut på idéer.

Patrick