Min väg, mina val

- Göran Persson

Betyg 3.8
15h 10min
bookCoverFor

Summering av boken

Mindre än ett år efter sin avgång från statsministerposten ser Göran Persson tillbaka på sina tolv år vid makten och på vägen dit. Hans skildring av hur han formas i hemmet i Vingåker, får allt tyngre förtroendeposter och till slut blir en statsminister som tar emot världens stora toppolitiker på hemmaplan kunde stå som en symbol för Sveriges moderna historia.

Det är en berättelse som är lika intressant för politiskt engagerade som för noviser i politiken. Vi får följa tankegångarna hos regeringsbildaren Persson, hos taktikern och samarbetspolitikern. Vi får veta hur han tänkte när det gick bra och när det gick dåligt, hur han lärde sig bli en talare och vad han tycker om medarbetare och motståndare.

Det är en glad och stolt Göran Persson som för ordet, stolt över det han uträttat och glad över det han har framför sig. På och mellan raderna lyser kärleken till det nya hemmet och till arbetskamraten som blev hans fru, Anitra Steen. Men framför allt är boken en glödande kärleksförklaring till politiken.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

15h 10min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2008-01-18

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173481427

Vad andra tycker

Recensioner av Min väg, mina val - Ljudbok

Vissa saker har man glöm bort och det är intressant att se personen bakom namnet

Rikard

Intressant. Hade glömt hur mycket som hände i Sverige och världen under hans tid som statsminister.

Anders