Nattfåk

- Johan Theorin

Betyg 4.1
12h 51min
343 Sidor
Ölandssviten
bookCoverFor

Beskrivning

När den kraftfulla storm som kallas fåken drar in över Öland gör man bäst i att hålla sig hemma. Fåken som kommer med is, snö och dimma och som drar med sig allt i sin väg.

I Johan Theorins nya bok har det blivit vinter på norra Öland. Familjen Westin har nyligen flyttat dit från Stockholm, till en stor gammal ödegård som de tänker renovera. Snart får de höra en del ruskiga sägner om stället. Sådant som naturligtvis bara är skrock och vidskepelse. Eller? Det dröjer inte länge innan svårförklarliga saker börjar hända.

I Nattfåk får vi stifta bekantskap med en rad nya människor, men också möta några vi redan känner - inte minst den pensionerade sjökaptenen Gerlof Davidsson. Precis som Skumtimmen är det en stark och oförglömlig läsupplevelse, en blandning av kriminalroman, spökhistoria och familjedrama med originella karaktärer, fängslande miljöer och en lika sorglig som spännande intrig.

Johan Theorin är född 1963 i Göteborg. Våren 2007 debuterade han med Skumtimmen, som blev en omedelbar succé hos både läsare och kritiker. Också i utlandet har debuten blivit sällsynt uppmärksammad. Översättningsrättigheter har hittills sålts till femton länder, bl.a. USA, England, Frankrike, Holland, Tyskland och Italien.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

2

Tid ljudbok:

12h 51min

Sidor e-bok:

343

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2008-09-15

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173482486

Förlag e-bok:

Wahlström & Widstrand

ISBN e-bok:

9789143503951

Vad andra tycker

Recensioner av Nattfåk - Ljudbok, E-bok

Blev bra efterhand

Lars

Mycket bra bok. Bra uppläsning.

Kenneth

Spännande! Underbar röst som läser. Ville aldrig sluta lyssna.

Jenny

👍🏻

Marcus