Matthandlare Olssons död- Karin Wahlberg

Betyg 3.9
14h 23min
424 Sidor
Claes Claesson
bookCoverFor

Beskrivning

Kriminalkommissarie Claes Claesson som är nybliven tvåbarnsfar och borde vara hemma och ta hand om sin växande familj när han brådstörtat tvingas iväg till Istanbul för att gräva i en mördad matthandlares förflutna. Eller tvingas och tvingas, Turkiet har han alltid varit nyfiken på, men det dåliga samvetet gnager …

Överläkare Veronica Lundborg tackar visserligen sin lyckliga stjärna för att förlossningen gick vägen den här gången också, och visst unnar hon Claes en spännande utlandsresa, men lite tungt är det ändå att vara nyförlöst och ensam hemma med två småflickor. Skönt ändå att inte vara på jobbet, enligt ryktena frodas intrigerna på lasarettet.

Carl-Ivar Olsson, den vänlige och snart pensionsfärdig matthandlaren i Oskarshamn, vem skulle vilja mörda honom? Blev han rånmördad eller ligger det något mer intrikat motiv bakom hans tragiska död?

Annelie Daun, matthandlarens systerdotter tillika medhjälpare i butiken, är förtvivlad över sin morbrors död. Inte blir tillvaron enklare när hon kommer Carl-Ivars mörka hemlighet på spåren.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

7

Tid ljudbok:

14h 23min

Sidor e-bok:

424

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2009-11-13

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173483056

Förlag e-bok:

Wahlström & Widstrand

ISBN e-bok:

9789146222040

Vad andra tycker

Recensioner av Matthandlare Olssons död - Ljudbok, E-bok

Ok bok

Eilif

Som vanlig mycket bra

Birgitta

Ok

Den här historien va absolut inte lika bra. För många overkliga händelser. Som när Tina blev överfallen. Och när de skulle haffa mördaren

Lena

Matthandlare olsson

Jag njöt av varje sida i denna bok! Det är andra gången jag lyssnar på den. Älskar Karin Wahlbergs böcker, vardagliga och feelgood som kryddas med spänning.

Anna