Änglamakerskan

- Camilla Läckberg

Betyg 4.3
15h 7min
441 Sidor
Fjällbacka
bookCoverFor

Beskrivning

Påsken 1974 försvinner en familj spårlöst från ön Valö utanför Fjällbacka. En fin påskmiddag är uppdukad i matsalen, men alla utom den ettåriga dottern Ebba är borta. Har de blivit utsatta för något brott eller försvunnit frivilligt? Gåtan har aldrig fått någon lösning.

Många år senare återvänder Ebba till ön och den gamla barnkolonin där hennes pappa med hård hand drev en internatskola. Hon och maken Mårten har förlorat sin lille son, och i ett försök att övervinna sorgen och gå vidare har de bestämt sig för att rusta upp huset och öppna ett bed and breakfast.

När Erica Falck får höra om parets planer blir hon både överraskad och nyfiken. Hon har tidigare forskat en del i mysteriet med den försvunna familjen utan att hitta någon förklaring. Nu söker hon upp Ebba för att höra vad hon vet. Dessutom har hon själv en del att berätta om kvinnorna i Ebbas släkt – en historia fylld av tragiska öden och hemligheter.

Ebba och Mårten inleder sitt renoveringsarbete, men knappt har de börjat förrän de blir utsatta för ett mordbrandsförsök. Och då de några dagar senare bryter upp matsalsgolvet finner de intorkat blod under plankorna. Det tycks som om ondskan i det förflutna har hunnit ifatt dem. Under utredningen av branden börjar Patrik Hedström och hans kolleger gräva i det gamla fallet igen. Vad var det egentligen som hände Ebbas familj?

Författare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

8

Tid ljudbok:

15h 7min

Sidor e-bok:

441

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2011-09-19

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173485432

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137137759

Vad andra tycker

Recensioner av Änglamakerskan - Ljudbok, E-bok

Fantastisk bok , jag får nästan ångest när slutet närmare sig . Hoppas att det finns flera böcker med samma huvudpersonerna.

Marcia

Väldigt bra bok! Lite rörig i början innan man kom in i den och förstod hoppet i åren

Lovisa

En polis tillåter inte att hans fru läger sig i undersökningen på detta vis.Den här boken var rörig och inte alls trovärdig.helt enkelt den var urusel.😵😵‍💫👎

Patrick

Mycket bra som vanligt

Knut