Inte enklare än så- Kajsa Ingemarsson

Betyg 3.9
6h 53min
220 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Sju år har gått sedan Annika träffade Tom på en fest och han så självklart satte det där och:et mellan deras namn: Tommy och Annika. Som Romeo och Julia, Kungen och Silvia. Ett år senare var de gifta och snart nog även föräldrar till dottern Andrea och sonen Mikael.

De kämpar för att pussla ihop tillvaron. De två barnen tar det mesta av deras tid och energi. Den första intensiva kärleken är långt borta och vardagen har sedan länge tagit över. Ändå delar hon och Tom på ansvaret. Han är en bra man, jämställd. Så varför blir hon då så intresserad av Rickard, den nye killen på jobbet?

Rickard får Annika att känna sig sedd. Hon blir påmind om den hon var innan hon träffade Tom, innan barnen. Han fyller henne med energi och glädje och Annika blir smickrad av att någon lägger märke till henne.

När Tommy får veta tvingar henne att lämna hemmet och barnen och ger henne en vecka att bestämma sig. Men vad är det egentligen hon vill?

Inkännande och träffsäkert berättar Kajsa Ingemarsson en historia om kärlekens villkor i en vardag som berör de flesta. Om hur skör en till synes inrutad och stabil tillvaro i själva verket är, och om hur smärtsamt det kan vara när det självklara blir ifrågasatt. Det är en berättelse om kärlek och lojalitet, men också en humoristisk betraktelse av modernt familjeliv.

Författare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

6h 53min

Sidor e-bok:

220

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-03-11

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173488372

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113034508

© Norstedts (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Inte enklare än så - Ljudbok, E-bok

...

Veronica