Äventyr med Sigge

- Lin Hallberg

Betyg 4.8
1h 12min
145 Sidor
Sigge
bookCoverFor

Summering av boken

Elina har fått världens bästa present! Ja, näst efter att hon skulle ha fått Sigge såklart. Hon är inbjuden till en äventyrsritt av Eric, Simon och Ingela, och hon ska få rida på Sigge! Korvgrillning vid lägerelden, Storsjöodjuret, skattjakt och hästvålnader väntar …

”Äventyr med Sigge” ingår i BUS-serien (Brobyungarnas shettisar), som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Margareta Nordqvists bedårande bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text.

Både ”Alla älskar Sigge” och “Kom igen Sigge” har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som biblioteksanställda.

Lin Hallberg har en lång erfarenhet av hästar och som ridlärare. I dagsläget pendlar hon mellan sin lägenhet i Stockholm och sin hästgård i Flen, där hästarna betar utanför fönstren, medan hon skriver på nästa bok om Sigge. Även Margareta Nordqvist har ett mångårigt intresse av hästar och det märks i hennes finstämda och ömsinta djurporträtt.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Serie:

Del:

7

Tid ljudbok:

1h 12min

Sidor e-bok:

145

Språk:

Svenska

Utgiven:

2014-05-15

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173488488

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163875816

Vad andra tycker

Recensioner av Äventyr med Sigge - Ljudbok, E-bok

I like it

Julie

Älskar sigge

Anna

Litten läskig men bra

Therese

Läskig men bara.🤩🤩🤩🥰🥰🥳🥳

Gustav