Äntligen Sigge- Lin Hallberg

Betyg 4.7
1h 23min
157 Sidor
Sigge
bookCoverFor

Beskrivning

Äntligen är Elina skötare och får vara med i stallgänget. Det är klart – det är gamla trötta Atle som hon får sköta och inte underbara Sigge, men det är ändå så härligt att få känna sig som en av stortjejerna och det är ju nästan som att ha en egen häst. Allt är roligt ända tills den dagen då det hemska händer Atle. Är det Elinas fel…?

”Äntligen Sigge!” ingår i BUS-serien (Brobyungarnas shettisar) som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Margareta Nordqvists bedårande bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text.

Både ”Alla älskar Sigge”, “Kom igen Sigge” och ”Det spökar Sigge” har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som biblioteksanställda.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Serie:
Del:

10

Tid ljudbok:
1h 23min
Sidor e-bok:
157
Språk:
Svenska
Utgiven:
2014-05-15
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789173488518
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789163875809

Vad andra tycker

Recensioner av Äntligen Sigge - Ljudbok, E-bok

Jag älskar Sigge

Peter

Den var bra och spännande

Linda

Jätte bra

Jätte bra

Linda

❤️SIGGE❤️

Jag vill att Sigge böckerna ska ta slut dom är sååååå bra!!!! Älskade ❤️❤️SIGGE❤️❤️ //Moa❤️

Moa

Hej jag heter Ida och jag älskar hästar jag tycker att detta var en jätte bra bok för jag älskar Sigge böckerna dom är så bra

Gry💜