Kronprinsessan

Betyg 4
15h 49min
477 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En kväll strax före jul ringer telefonen hemma hos Charlotte Damgaard. Det är statsministern som vill erbjuda henne posten som miljöminister. Trots att hon just står i begrepp att flytta med sin man Thomas och deras två barn till Uganda kan hon inte motstå erbjudandet.

Väl i maktens centrum blir hon snart varse avigsidorna: medias bevakning, politiska intriger och partivänners svek. När hennes tidigare så lyckliga äktenskap börjar krackelera tvingas hon till slut fråga sig om priset ändå inte är för högt. Kronprinsessan är en fängslande skildring av en kvinnas dubbla roller. Kan man jämka samman ett lyckligt familjeliv med ett liv i rampljuset?

Hanne-Vibeke Holst – uppmärksammad för sin trilogi om Therese Skårup och den självbiografiska "Min mosters migrän" – har skrivit en dagsaktuell och underhållande roman som kretsar kring avgörande frågor: Vilket liv vill man leva och till vilket pris? Trilogin om Therese Skårup har hittills sålt i över 350 000 exemplar!

”Färgstark underhållning i ett rasande tempo” JyllandsPosten

”Elegant och välkomponerad roman om det politiska spelet... En imponerande berättelse som man läser i ett enda svep och samtidigt blir berörd av.” Information

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Margareta Järnebrand

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

15h 49min

Sidor e-bok:

477

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2014-05-15

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173488808

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100142193

Vad andra tycker

Recensioner av Kronprinsessan -
Ljudbok, E-bok

Bra skriven, men fångar mig inte fast i boken.

Kajsa