En enda natt

- Simona Ahrnstedt

Betyg 4.2
16h 10min
448 Sidor
De la Grip
bookCoverFor

Summering av boken

Simona Ahrnstedt lämnar de historiska berättelserna bakom sig och lanserar en ny serie samtidsromaner med starka kvinnliga huvudpersoner, spännande intriger och erotiska äventyr. En enda natt är en berättelse om hämnd, maktkamp men framför allt: förbjuden kärlek.

Natalia De la Grip är en av finansvärldens unga supertalanger. Som kvinna, född in i överklass och rikedom, förväntas hon mest intressera sig för mode och inredning. Men Natalia har alltid gått sin egen väg. Envist och stenhårt arbetar hon för sitt mål: att få fadern, patriarken, att se och erkänna hennes kompetens och ge henne en plats i familjeföretagets styrelse.


David Hammar är en uppkomling och finansvärldens meste bad boy. Trots sin arbetarklassbakgrund har han lyckats bli en av Sveriges rikaste riskkapitalister. Han är lika beundrad som avskydd och dessutom känd för sina glamorösa kärleksaffärer. På grund av händelser i det förflutna är han ute efter hämnd på familjen De la Grip. Kanske kan han komma åt dem via dottern, Natalia?

När David bjuder ut Natalia på lunch blir hon både nyfiken och vaksam. Hon vet att männen i hennes familj hatar honom, men undrar varför. Hon vet också att David dejtar filmstjärnor och prinsessor, inte alldagliga finanskvinnor. Lunchen blir oväntat trevlig och mot sin vilja dras de till varandra. Attraktionen som uppstår leder så småningom till en natt ingen av dem kan glömma. Båda är tagna av kemin dem emellan, men de intalar sig själva att det aldrig kan bli något. Relationen är fullkomligt otänkbar, de är fiender, det var bara en enda natt. Eller?

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

16h 10min

Sidor e-bok:

448

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2014-08-20

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173488839

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137143118

Vad andra tycker

Recensioner av En enda natt - Ljudbok, E-bok

Bra.

Karin

Uppläsningen är makalöst fantastisk… kan inte nog säga så grym den är. Tio stjärnor till Julia D🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Annika

👌👌

Festa

Bra feelgood bok, om än lite väl lång. Men gick att lyssna på dubbel hastighet. Kommer definitivt lyssna på fler av hennes böcker.

Miranda