Vår egen lilla hemlighet

- Ninni Schulman

Betyg 4.3
10h 29min
300 Sidor
Hagfors
bookCoverFor

Beskrivning

”Jag vet att hon är död. Jag känner det på mig.”

Vår egen lilla hemlighet är fjärde delen i Ninni Schulmans populära Hagforsserie. Oavlåtligt spännande kriminalromaner om en verklighet som de flesta känner igen sig i, långt från storstäderna och idylliska semesterparadis.

En kväll i april kommer socialsekreterare Anna-Karin Ehn inte hem från sitt arbete och hennes make anmäler henne försvunnen. Han vet att hon har blivit hotad på sitt jobb och fruktar det värsta.Dagen därpå hittas Anna-Karins bil övergiven vid vägkanten några mil utanför Hagfors. Polisen hittar spår av blod i bilen och man misstänker att hon har utsatts för ett brott. Anna-Karin verkar ha levt ett helt vanligt liv med man och barn, men när man börjar skrapa på den prydliga ytan upptäcker man att hon har många hemligheter. Kan de ha lett till hennes försvinnande?Vår egen lilla hemlighet är en kriminalroman om makt, utsatthet och om det fruktansvärda som kan ske bakom lyckta dörrar. Och precis som i de tidigare böckerna får vi följa journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Serie:

Del:

4

Tid ljudbok:

10h 29min

Sidor e-bok:

300

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-04-27

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173489577

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137146140

Vad andra tycker

Recensioner av Vår egen lilla hemlighet - Ljudbok, E-bok

Spännande och lätt obehaglig

Johan

🙏🙌

Tommy

Omskakande. Bitvis vad jag sugen att sluta läsa, för att det var så hemsk, men fick då påminna mig om att gott om kvinnor har precis en sån hemsk tillvaro. Nyttigt att höra och ökar min tacksamhet över hur ofantligt lyckligt lottad jag är. Tack för en reality check

Ulrika

👍👍👍

Gina