Nelly Rapp i Bergakungens sal- Martin Widmark

Betyg 4.5
43min
23 Sidor
Nelly Rapp - monsteragent
bookCoverFor

Beskrivning

Nelly Rapp är utbildad på Monsterakademin som lärt ut att monster och andra farligheter klaras av med hjälp av lugn, lärdom och list. Men kan det hjälpa henne även denna gång?

Nelly och hennes hund London besöker Trollskogen. Där stöter de på en ingenjör som påstår att hela skogen ska huggas ner så man kan bygga där, bara marken är stabil nog. Så försvinner London spårlöst in under en tjock gran och Nelly måste krypa efter. Hon ställs öga mot öga med ingen mindre än Bergakungen – en uråldrig man med makt över hela Trollskogen, men utan en enda idé om hur den ska räddas. Tur att Nelly listar ut att jätten måste väckas. För när han börjar röra på sig efter niohundra år gungar det bokstavligen under fötterna på den projekterande ingenjören … Den nionde fristående boken om Nelly är en del av det stora äventyret som utspelade sig i den populära radiokalendern 2009, då med titeln "Nelly Rapp – en gastkramande jul".

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

9

Tid ljudbok:
43min
Sidor e-bok:
23
Språk:
Svenska
Utgiven:
2014-10-15
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789173489638
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789163898402

Vad andra tycker

Recensioner av Nelly Rapp i Bergakungens sal - Ljudbok, E-bok

Försök att hitta lilla emet uuuyghkjfjfjfkgkgkgffukott ut er tre eddftyggthhioyrhh och det är så jag vet att hydyfggghhhhhhjfthhyukgghxfc det cmggtt ut frggrhjgkckgkfkrogogkgukgkgktktktlflflrkkfkgkgkgorottktltl

Bo

lllllllllllllllllllllllllllllIlllllllllllllllllll. hitta det stora iet

Elise

Rösten till Bergakungen var väldigt irriterande men annars var bokad superbra!❤️

Camilla