Gasten

Betyg 4.7
3h 21min
97 Sidor
PAX
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Håll i er! PAX-serien som har liknats vid både Harry Potter och Hungerspelen är nu framme vid efterlängtade del 5 – Gasten! Deckardrottningen Åsa Larsson står tillsammans med författaren Ingela Korsell och serietecknaren Henrik Jonsson för en av höstens mest efterfrågade och omtalade böcker.

Tiden pulsar och mörkret vandrar in. Det är december och Mariefredsborna rustar för julmarknad och luciatåg, men föga anar de vilken kuslig lucia det kommer att bli för staden. En oskyldig lek blir snabbt farlig när en port skapas till den andra sidan och tre gastar börjar härja. Alrik och Viggo för en kamp mot klockan. Det gäller att bekämpa varelserna fort – innan folk gastkramas till döds!

”PAX” är ett unikt urban fantasy-epos för mellanåldern, fyllt med drama, magi och action och utspelar sig mitt i dagens Mariefred. Här har vi en modern nordisk klassiker.

Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom PAX på: http://www.bonniercarlsen.se/pax

Böckerna i serien heter:

1. Nidstången

2. Grimmen

3. Mylingen

4. Bjäran

5. Gasten

6. Näcken

7. Pestan

8. Vitormen

9. Maran

10. Draugen

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Serie:

Del:

5

Tid ljudbok:

3h 21min

Sidor e-bok:

97

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-10-15

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176510834

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163887161

Vad andra tycker

Recensioner av Gasten -
Ljudbok, E-bok

Bra bok

Andreas

Jises Amalia

Gunnar

Spännande och välskrivet för alla åldrar. Jag (snart 50år) lever mig tillbaka till barndomens smygläsande under täcket i skenet av en ficklampa. Min dotter (12 år) sträckläste hela serien och till och med lillkillen (8 år) som inte är så förtjust i att läsa tjatar om högläsning innan läggdags…

Anna

Fantastisk! Spännande och mycket bra och engagerande språk.

Sara