Rida på Golden- Inger Frimansson

Betyg 4.7
3h 11min
87 Sidor
Kona-klubben
bookCoverFor

Beskrivning

När Inger Frimansson startar sin nya serie står hästtokiga mellanstadietjejerna Eufrosyne och Ingeborg i centrum. Vad gör man åt sådana namn? Jo, man bildar en klubb: Konstiga namn-klubben! Tillsammans är de starka och modiga, både i stallet och i skolan.

Frossan är inte helt nöjd med sitt namn, Eufrosyne. Hon har vant sig vid att bänkplatsen bredvid henne står tom och att dra omkring ensam på rasterna. Så en dag leder rektorn in en ny tjej till klassen. Ingeborg - Bojan - från Jönköping. Hon får platsen bredvid Frossan, och deras knäppa vikarie kallar deras hörn i klassrummet för avdelningen för konstiga namn.Snart upptäcker Frossan och Bojan att de inte bara har en dum fröken gemensamt utan också ridningen.

Bojan rider sin egen häst, Golden Angel. Frossan går i nybörjargruppen, men vill så gärna rida Golden ihop med Bojan. Men hur ska hon våga säga att hon är helt ny i stallet? Kommer Bojan att vilja vara hennes kompis om hon berättar att hon inte rider så bra än?

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

3h 11min

Sidor e-bok:

87

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-10-20

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176511138

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789143511956

Vad andra tycker

Recensioner av Rida på Golden - E-bok, Ljudbok

Så bra jag har lyssnat på denna boken 5 gånger🐴🐎🐴

Hedda

Bra

Thelma

❤️❤️❤️

Jätte bra bok! Jag rekommenderar denna bok för hästälskare🐴 jag är 10 år som har lyssnat på denna bok och 8-11 är en bra ålder för att läsa eller lyssna på den! I början kan den låta tråkig med sen blir den super bra! Jag har lyssnat på den här boken 3 gånger!

Irma

Super!

Linn

jag älskar ljudboken den är så bra och uppläsningen med sån inlevelse

wow så bra bok

Antonia