Gloria

- Åsa Hellberg

Betyg 3.9
11h 11min
338 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

Åsa Hellbergs nya underhållande roman Gloria är fylld av stora känslor, människor som funderar på vad de ska göra av resten av sitt liv och en och annan diva.

Gloria har panik. Hon är Stockholmsoperans mest självlysande stjärna men nu ska hon repetera Carmen – mot sin gamla kärlek Dominic. Han, som lämnade henne för att göra internationell karriär, är tillbaka. Gloria inser att det kommer att påverka hennes behagliga liv på ett sätt hon inte alls planerat för. Som 53-årig sångerska borde hon tänka på pension snarare än på passion.

Även hennes lillasyster Agnes liv är omtumlande. Hon är flygkapten och i vanliga fall lugn och balanserad, men när äktenskapet krisar flyr hon hem till Gloria. Systrarna har alltid stått varandra nära även om de är väldigt olika. För första gången sedan de var små umgås de nu dag som natt. Saker från barndomen kommer upp till ytan och medan de gräver i sitt förflutna växer dramat på Operan, både på scen och privat. Rollfiguren Carmens öde vävs samman med Glorias eget liv på ett högst dramatiskt och oväntat sätt.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

11h 11min

Sidor e-bok:

338

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-05-09

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176512043

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137146003

Vad andra tycker

Recensioner av Gloria - Ljudbok, E-bok

Nej tack och en som läser som en sömngångare...

Gwen

Efter så mycket researcharbete på som många ställen har du fått fram en otroligt fin berättelse tack

Lill

Riktigt bra bok, man vill vara med till slutet

May Brasseus