Förföljaren

Betyg 4.2
16h 54min
493 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Två dagar innan sin tolvårsdag vaknar Naomi Bowes mitt i natten. Ute drar det ihop sig till ett tryckande hett åskväder. Genom sovrumsfönstret ser Naomi sin pappa försvinna in bland träden bortanför huset och hon skyndar sig ner för trappan för att följa efter. Men något är fel. Pappa är inte på väg ner mot sjön för att ta sig ett svalkande dopp som Naomi trott. Han fortsätter rakt in i den mörka skogen.

Sjutton år senare har Naomi bestämt sig för att lämna traumat i det förflutna bakom sig. Hon är inte längre den lilla flickan som hittade och befriade en fastbunden kvinna i en jordkällare i skogen, och avslöjade sin pappa som en av landets värsta seriemördare. Idag är hon en framgångsrik fotograf med ett nytt efternamn, och hon har precis köpt ett nedgånget men underbart gammalt hus vid havet, långt ifrån platsen där hon växte upp. Naomi längtar efter att bli lämnad ifred, men låter sig motvilligt charmas av de vänliga invånarna i det lilla samhället vid kusten. Inte minst av Xander Keaton, bilmekaniker och hängiven musiker, vars väg ständigt tycks korsas med hennes.

Men även om Naomi har funnit sin plats på jorden räcker det inte att lägga år och mil mellan nuet och det förflutna. Hennes pappas brott har skapat ringar på vattnet, och mardrömmen är långt ifrån över.

Författare:

Översättare:

Milla Emrén

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

16h 54min

Sidor e-bok:

493

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-02-22

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176513750

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100167349

Vad andra tycker

Recensioner av Förföljaren -
Ljudbok, E-bok

👍👍

Lena

Otroligt spännande rakt igenom!

Therese

Den bästa Nora Roberts boken jag läst!!!

Sofia

Välskriven, spännande och läskig. Även feelgood. Men hemsk mörk egentligen.

Maisa