Allting trasigt ska bli helt

Betyg 3.8
10h 2min
284 Sidor
Helena Mobacke
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Allting trasigt ska bli helt är tredje delen i Johanna Mos kritikerrosade serie om Helena Mobacke. En kriminalroman om att fly, sitt land och sitt förflutna, och om att hitta fram till en tillvaro som känns hel.

Två personer närmar sig Skärholmens torg från olika håll: femtonåriga Zemar Ahmadi och sextiotvååriga Gunnar Andersson. Det är sommar och helg, allt verkar stilla. Men lugnet är bedrägligt. Plötsligt smäller det. Lågor slår upp från en gammal rostig Volvo och gatstenar haglar genom luften. I tumultet som uppstår knivhuggs Gunnar till döds. Någon håller fast Zemar: Det var han som gjorde det.

Utredningssituationen är minst sagt knepig för den kontroversiella kriminalkommissarie Helena Mobacke och hennes grupp vid Söderortspolisen. På något sätt måste de ta reda på hur och varför Gunnar Andersson dog och om det har med upploppet i Skärholmen att göra. Under utredningens gång tvingas polisen Herman Tingwall konfrontera det som hände när han själv var femton. Det som fick honom att fly hembyn. Inget är som det ser ut att vara.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

3

Tid ljudbok:

10h 2min

Sidor e-bok:

284

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-12-20

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176514801

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137145174

Vad andra tycker

Recensioner av Allting trasigt ska bli helt -
E-bok, Ljudbok

Sådär

Zusanne

Otroligt bra

Ewa

Klar

Monica

Spännande bok men lite trött på det exakt lika språket i alla böcker! Denna har varit bäst hittills.

Anneli