Huset vid havet

Betyg 4.1
11h 58min
380 Sidor
Three Sisters Island-trilogin
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Mia Devlin vet vad det innebär att älska med hela sitt hjärta – och att bli sviken av sin älskade. För många år sen blev hon och Sam Logan passionerat förälskade, men han lämnade henne utan någon förklaring och hon blev ensam kvar med minnena av relationen – fast övertygad om att leva ensam resten av livet.

Flera år senare kommer Sam tillbaka till ön, nu som ägare av dess enda hotell. Han hoppas att de ska hitta tillbaka till varandra igen och blir förvånad över att Mia är kylig mot honom när han känner att laddningen mellan dem finns kvar. Arg, sårad och förvirrad vägrar Mia erkänna att hon fortfarande har varma känslor för Sam, men så småningom behöver hon hans hjälp för att bryta förbannelsen som vilar över ön och övervinna sin största utmaning någonsin.Med Huset vid havet avslutar Nora Roberts sin romantrilogi om Ripley, Nell och Mia på den pittoreska ön Three Sisters Island – en berättelse om kärlek, systerskap och magi.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Klara Lindell

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

3

Tid ljudbok:

11h 58min

Sidor e-bok:

380

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-06-05

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176515020

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100161644

Vad andra tycker

Recensioner av Huset vid havet -
Ljudbok, E-bok

Inte alls min typ av böcker.

Gabriella

Så himla bra, precis som de två första. Men denna var verkligen svår att sluta lyssna på. Älskar uppläsaren, och önskar att det fanns en fortsättning på böckerna!

Ida

Annorlunda böcker men magiska att lyssna på. Gunilla Lejnings uppläsning är också magisk!

Inger