Hon som tittade in- Karin Wahlberg

Betyg 3.8
12h 55min
391 Sidor
Claes Claesson
bookCoverFor

Beskrivning

Livet på polisstationen i den lilla sydsvenska staden går sin gilla gång, utom för kommissarie Claes Claesson som känner en viss oro inför att på gamla dar bli pappa för första gången. Men han får annat att tänka på när en läkare omkommer efter att ha blivit påkörd under en skidtur. Det som först verkar vara en tragisk olyckshändelse visar sig mer komplicerat när en av mannens före detta arbetskamrater hittas mördad. Kan det vara en slump att två personer knutna till sjukhuset avlidit inom så kort tid? Långsamt klarnar bilden för Claes Claesson och hans kolleger, men när de väl kommer gåtans lösning på spåren är det bråttom om ett nytt mord ska kunna förhindras.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

2

Tid ljudbok:

12h 55min

Sidor e-bok:

391

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-01-31

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176515310

Förlag e-bok:

Wahlström & Widstrand

ISBN e-bok:

9789143503029

Vad andra tycker

Recensioner av Hon som tittade in - E-bok, Ljudbok

Fortfarande lika jobbigt att hålla reda på alla karaktär då det tenderar att bli lite rörigt med alla namn fram och tillbaka. Jag har läst första boken, och nu denna som är nr 2 i ordningen. Kommer tyvärr inte läsa vidare i serien då jag hade hoppats på att denna bok skulle vara lite mer tydligare än den första. Men icke. Handling är bra.

Lady Denice

Bra bok att lyssna på

Eilif

Trevlig

Mycket bra tema om vuxenmobbing

Lena

Mkt att hålla reda på. Lyssningsvärd.

Claes

För mycket fokus på vad folk väger, om de har gått upp eller ner i vikt på ett sätt som är HELT irrelevant för handlingen. Lyssnade inte klart

Marielle

För mycket ovesäntliga detaljer.För många namn.långtråkigt

Ok

Monica